Борисов чака чували с пари от заведени дела

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че вчера е завел "доста дела" като посочи, че сред тях са срещу лидера на Атака Волен Сидеров и депутата от партията Венцислав Лаков. Бившият премиер посочи, че ги съди за клевета.

„Военната авиация - никога не съм използвал, а военните транспорти, хеликоптери, които винаги съм казвал, че не са били нужни, защото са много, са пригодени единствено и само за транспорт. Те нямат абсолютно никакво друго оборудване и не мога да носят друго оборудване, освен за транспорт. А те трябва да налитат необходимите часове. И дали ще летят напразно във въздуха, или ще се ползват от правителството, или от който и да е било, или от президента, или от председателя на Народното събрание, това е само от ползва за летците, защото те трябва да направят минимума летателни часове", обясни Борисов по повод множеството обвинения напоследък за ползването на Авиоотряд 28.

Борисов заяви категорично, че е завел много дела срещу „богати хора", а ако ги спечели, парите ще даде в дом за деца.

„Те са богати хора, ще вземат доста пари от тях и като ги взема, ще ги наслагам в чували и ще ги нося в някой детски дом. Но ще им взема парите. Срещу Сидеров, Лаков... и вече не знам още кой. В следващите месеци, години, когато приключат процесите, по 50 000 лв. искам, за да може да напълня чували и да ги занеса до някой детски или старчески дом. Това съм решил. Те са много богати хора, сега са много богати хора, така че ще им взема много пари и ще ги занеса на децата", каза Борисов.

Станете почитател на Класа