Кадиев призова Станишев да си тръгне

Единственото правилно решение в такава ситуация бе Делян Пеевски да си тръгне от ДАНС. Това каза червеният депутат Георги Кадиев по повод заявената от новоназначения шеф на ДАНС Делян Пеевски готовност да се оттегли от поста.

По думите му, хората ясно са показали, че не приемат и няма да приемат това назначение. Кадиев коментира и че подобно решение извън рамките на днешния ден може да доведе и до това кабинетът да го няма до понеделник.

Аз казах ясно, че трябва да се направят две неща, за да имаме стабилност и за да имаме държава. Едното е Делян Пеевски да си подаде оставката, за да се намали ескалацията на напрежението, заяви Кадиев.

Второто належащо нещо, което по думите му трябва да се случи е лидерът на социалистите Сергей Станишев да си тръгне от „Позитано 20."

Тези неща трябва да се случат, ако искаме да имаме държава и ако искаме нещата да не ескалират, категоричен бе депутатът.

Кадиев първи от БСП обяви в профила си във Facebook, че не е подкрепил това предложение и продължи да защитава тезата си и през днешния ден.

Той не се притеснява, че с тази си опозиционна позиция ще бъде изолиран по някакъв начин от съпартийците си.


Станете почитател на Класа