Цветанов не смята, че ГЕРБ ще се разцепи

ГЕРБ няма как да се разцепи, защото ГЕРБ има своя политически партиен живот и всички промени, които стават на общинско ниво, са на база обществени очаквания, на база партийни очаквания. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов  пред Нова телевизия.
„Искам да защитя всички структури на ГЕРБ, на всички областни, общински съветници и кметове, защото в момента се тиражира информация, че нещо е станало преди две години. Преди две години бяха президентските и местните избори, и когато се обсъждаха кандидатурите за кметове, за всеки един избор ние сме правили освен общински събрания за номинации на кандидатите”, мотивира се Цветанов.
Според него Искра Фидосова, Цветомир Паунов, са хора, които са от самото начало в партията. "Това са хората, които участват в целия организационен живот на партията, който минава през съответните документи и регистрации за общински и местни избори, и за това трябва да има една добра стиковка, която е ставала със съгласието на лидера на партията Бойко Борисов”, каза бившият вътрешен министър. Той добави, че в следващите няколко седмици ще бъдат проведени срещи с областните структури.

Станете почитател на Класа