Григор Здравков: Оставката на Фидосова е победа над мафията

 Нека да благодарим на госпожицата Фидосова, че вече ни освободи от присъствието си в политическия живот, защото това е една малка победа на обикновените граждани върху мафията. Това заяви в ефира на ТВ 7 председателят на Легия „Антимафия” Григор Здравков. Той разви тезата, че това, което се разигра в последните два дни с това прословуто тефтерче (на председателя на КПУКИ Филип Златанов) е една малка част от голямата схема, която бившите управляващи са успели да направят като машина за компромати. Според Здравков тази комисия е крайният завършек на опита да се дискредитират политически противници.
Григор Здравков обяви още, че Румен Николов-Пашата, известен с близките си отношения с Бойко Борисов, е направил досие на Николай Бареков. Досието е създадено в "района на Бистрица" миналата година преди Бареков да стане директор на двете телевизии, обясни още Здравков. В него, според шефа на Легията, има множество компромати, истини и полуистини.
„Пашата и Каратиста са набелязали и мерки, които трябва да бъдат предприети срещу Николай Бареков. Това са преглед на кореспонденцията, анализ на контактите и снимки. Предприети са мерки за използване на технологията на "човека с черното яке". Това е проследяване на обекта с цел създаване на психологически дискомфорт”, обясни Григор Здравков. Той разясни и своята гледна точка за технологията на омаскаряване, използвана от „частната ГДБОП”.
"За да бъде дискредитиран политик, трябва да бъде подхвърлен компромат за него на журналист. После се прави едно хубаво предаване, подава се сигнал на комисията и се разследва за конфликт на интереси”, обясни Здравков. Той прогнозира, че от тефтера на Филип Златанов ще излязат имената на още политици, които е трябвало да бъдат дискредитирани, например на Меглена Кунева, при която са правени опити да се свърже името й с олигархични кръгове.

Станете почитател на Класа