Бареков стартира "България без цензура"

“България без цензура” не е политически проект. Всички политици и политически сили са добре дошли в него.”, така Николай Бареков откри пресконференцията по повод старта на кампанията на гражданския проект на 16 септември.

“България без цензура” е и социален проект, който дава възможност да се чуе гласа на хората и тяхната болката. Той е отворен както към всички граждани, така и към всички политици и политически сили.
“Всички ще са добре дошли на сцената на предаването, но ги молим да не показват политическите си пристрастия, за да не се политизира проекта.”, допълни Николай Бареков.
Предаването, което ще се излъчва на живо в ефира на TV7 и на запис в NEWS7, ще можете да гледате всеки понеделник, сряда и петък между 17 и 18:30 ч. Различното и ново ще бъде интегрираната в предаването богата музикална и културна програма, за която ще се грижат национални емблеми като Нешка Робева, Деси Добрева, Къци Вапцаров също ще е част от предаването. Първото предаване ще бъде излъчено от Смолян -– знаково за българските региони място.



“Приветствам проекта, защото смятам, че е необходим на България.

Прогамите, които предвиждаме за тази кампания са разнообразни. Ние ще имаме 20 различни спектакъла, предвид броя градове, които ще обиколи България без цензура. Стараем се да повдигнем настроението на хората, да съхраним традицията, да привлечем и младата публика.“, каза Нешка Робева.

“Благодаря за доверието и за възможността да представим на 20 града българскaта култура и изкуство. Г-н Бареков успя да ме убеди в добрите качества на каузата “България без цензура”., каза Деси Добрева.



“Площадите по градовете са пълни със социално нещастни хора. С нас ще върви познатия вече екип от юристи, който ще е на разположение на хората за разрешаване на казусите им.
Искаме тази кампания да е с позитивно начало, да подарим мигове на добро настроение, да се почувстваме единни, заедно да почувстваме онова, което ни обединява.”, завърши Николай Бареков.

Станете почитател на Класа