Борисов ще се бори с БСП и ДПС без Реформаторския блок

След като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова Реформаторския блок за общи действия в борбата с управляващите партии в момента, в петък той рязко зае тезата, че ГЕРБ сам трябва да побеждава на избори БСП и ДПС.

„След изказванията на Кунева и Атанасов, вече съм напълно наясно, че отново ГЕРБ сам трябва да победи БСП и ДПС на избори. Ние предложихме само съвместни действия за свалянето на сегашната коалиция. Явно те имат други планове, различни от това". Това написа във фейсбук страницата си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Думите му идват в отговор на изразените становища на председателя на "Движение България на гражданите" (ДБГ) Меглена Кунева и Атанас Атанасов от ДСБ. "На Бойко Борисов трябва да му е известно, че вратата за неговото връщане в изпълнителната власт през ДСБ е зазидана. Точка", заяви Атанасов.

Преди ден пък Меглена Кунева обяви в социалната мрежа, че „Реформаторският блок има свой собствен глас и той не е този на ГЕРБ". Тя написа това по повод намеренията на бившия премиер да поиска вот на недоверие на кабинета „Орешарски".

Станете почитател на Класа