Нейнски: Няма да има флирт между реформаторите и ГЕРБ

Не са водени политически консултации между ГЕРБ и Реформаторския блок, заяви в четвъртък пред БНТ евродепутатът Надежда Нейнски. Последното, което ще бъде допуснато, е да има флирт между реформаторите и ГЕРБ, категорична е тя. Флирт няма да има и задкулисия няма да има, а открит дебат пред погледа на обществото. Само така ще станем ярък и силен субект, подчерта Нейнски.
Ако големите надежди на българите към Реформаторския блок не отговорят на очакванията им, това би довело до голямо разочарование, смята евродепутатът. Тя очаква чрез Гражданския съвет блокът да се консолидира и да се постигне обединението, което хората очакват от партиите, участващи в него.
В Реформаторския блок има политически сили с различен профил - от дясно към либерали, даже зелените имат ляв уклон, стана ясно още от думите на Нейнски. Според нея, трябва да се работи към изчистването на този блок, но това минава през съответните политики, които трябва да се реализират със съдействието на Гражданския съвет. Най-важното е чрез Гражданския съвет да се консолидира блокът, тогава темата за лидерството няма да бъде водеща, посочи още Надежда Нейнски.

Станете почитател на Класа