Миков проверява рехабилитацията на пътя Иново-Кула

Председателят на Народното събрание Михаил Миков ще провери хода на рехабилитацията на пътя Иново – Кула в област Видин. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.
В 9.15 часа Михаил Миков и министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева ще проверят състоянието на пътя Димово – Бела – Ружинци и възможността за изграждане на обход на Димово.
Веднага след това председателят на парламента и министър Терзиева ще проверят строителните дейности на пътя Иново – Градец – Шишенци – Бойница – Кула. Трасето не е ремонтирано от 80-те години на миналия век. Двамата ще дадат изявления за медиите в 10.30 часа при Бойница. Обектът се финансира от ОП "Регионално развитие". Стойността на строителството е 10,5 млн. лв.
В 13.00 часа председателят на Народното събрание Михаил Миков ще приветства гостите на празника за Дните на европейското трансгранично сътрудничество във Видин. Те се провеждат за втора поредна година в Европа по инициатива на Европейската комисия. Идеята на тази инициатива е в рамките на един ден всички програми по трансграничното сътрудничество да проведат различни мероприятия, с които да популяризират резултатите от тях сред местното население.

Станете почитател на Класа