Изложение "Европейско образование" ще се състои в Хилтън

Изложението „Европейско образование 2013”, което консултантска агенция ЕДЛАНТА организира всяка есен ще се състои на 28 и 29 септември в х-л Хилтън - София, на 1 октомври в х-л Тримонциум - Пловдив и на 2 октомври в х-л България – Бургас.
На изложението ще бъдат представени водещи университети от Великобритания, Германия, Дания и Холандия. Сред тях се открояват UniversityofBournemouth,University of Greenwich, LondonSouthBankUniversity, UniversityofSalford, University of the Wests of England, University of Westminster,UniversityofTwente, Hotel School the Hague, Fontys University of Applied Sciences, UniversitätRostock, UniversitätPassau, както и TU9 (организация за деветте водещи технически университета в Германия).

Изложението ще бъде открито на 28 септември, събота, в 10:00 ч. От 11:00 ч. започва двудневна програма от презентации на университетите и семинари, засягащи теми като: Как да избера подходяща специалност? Как се пише мотивационно есе? Какво трябва да знам за кандидатстването във Великобритания? и т.н.

За кандидат-студентите, желаещи да продължат образованието си в Германия, представителите на Германската служба за академичен обмен (DAAD) ще изнесат презентация относно възможностите за финансиране на следването във Федерална република Германия. Желаещите да посетят безплатните семинари и презентации е необходимо да се регистрират предварително на www.edlanta.com, тъй като броят на местата в залите е ограничен!

По време на изложението ще бъде обявен и конкурсът на ЕДЛАНТА заесе на тема „Желанието ми да уча в чужбина не ме прави по-малко патриот” с награда 1 стипендия от 1000 евро за учебната 2014/15 г.

Станете почитател на Класа