Правят ново дясно движение "Демократично действие Д-2"

Общност от свободни хора, които не припознават Реформаторския блок и ГЕРБ като избор на дясно мислещите в България се събират на 29 септември в София на национална среща на сдружение „Демократично действие Д2”, обявяват в съобщение до медиите организаторите.

Сбирката на съмишлениците ще е в неделя в зала „България” в София. Поканени са 1100 съидейници, сред които са стари седесари, както и нехаресали партията на Меглена Кунева. Сред официалните гости вероятно ще бъдат посланици и представители на религиозни институции, а специален гост.директорът на бюрото на Фондация „Конрад Аденауер” в България д-р Марко Арнд, съобщи ве вести.

Председател на Д2 е Стефан Иванов. „Унизително е партиите в дясно да палят свещи единствено за прескачане на четирипроцентова бариера, а голяма част от десните хора да не гласуват, защото не разпознават в нито една от тях каузата и лидерите, които да ги представляват в парламента или в местната власт. Това безвремие не може да издържи дълго”, една от неговите мисли.

На националната среща ще бъдат представени приоритети и секторни политики, които са резултат от проведените през последните две години публични дискусии на сдружението в различна градове на България.

Националната среща на сдружение „ Демократично действие - Д2” ще завърши с приемането на резолюция.

Станете почитател на Класа