Най-четени статии:

от нета

Депутатка от ГЕРБ напуска парламента

Йоана Кирова, която е втори мандат народен представител от ГЕРБ, е депозирала молбата за освобождаване от Народното събрание в петък. Това потвърди председателят на парламента Михаил Миков. Гласуването на молбата се очаква да бъде тази седмица. Кирова, коментира, че причините, поради които напуска, са изцяло лични и обмисля това решение от известно време. Тя е категорична, че остава член на ГЕРБ и не вижда настроения в парламентарната група други да я последват.
В сегашното Народно събрание Йоана Кирова влезе от 25-и Столичен избирателен район. Следваща в листата е народният представител от миналия парламент Снежина Дукова. Пред БНР Кирова коментира:
"Фактът, че по никакъв начин не одобрявам това правителство, а и начинът по който функционира парламентът, също е абсурден, просто облекчиха решението. По принцип съм убедена, че това правителство е пагубно за страната. То е съставено от изключващи се компоненти. Националистите са обединени с етническа партия. Това е абсурд. По същия начин и националисти, обединени със социалисти".

Станете почитател на Класа