Лидерът на НФСБ: Снимките на Сидеров са изтекли от компютъра на Чуколов

Мъж е замесен в изтичането в медиите на снимките на Волен Сидеров. Това каза пред bTV лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов. Той открехна завесата още, като заяви, че фотосите са изтекли от компютъра на депутата от "Атака" Десислав Чуколов. По думите на Симеонов, Чуколов е станал неволен участник в разкритието за Варадеро. Пролича си по неговото най-дейно участие след изтичането на снимките. Той викаше най-силно от защитниците, посочи лидерът на НФСБ.

Преди дни самият Чуколов заяви, че партията на Сидеров е атакувана от олигарсите, които не искат да се разделет с печалбите си от "зелената енергия"."С малко фотошоп мога да ви пратя където искате. Пускаш към това и няколко истински снимки и ставаш интересен", обясни той по повод снимките на Волен Сидеров от Куба, които бяха разпространени в последните дни.

Това, което си го прави "Атака", си го прави сама, смята пък Валери Симеонов. По думите му Сметната палата трябва да провери откъде черпи пари партията на Сидеров, след като месечната им субсидия е 250 хил. лв, а тези пари стигали само за билбордовете. Загадка била издръжката на вестник "Атака" и стотината клубове и координатори в страната.

Станете почитател на Класа