И пловдивска структура на Кунева се присъедини към Бареков

Цялото ръководство на партията й в район „Централен“ отива при Бареков, съобщиха от офиса на "България без цензура"."Местната организация на Движение "България на гражданите" е в будна кома", по думите на председателя на организацията в район Централен Хайк Гарабедян. До дни се очаква и ключова фигура на СДС-Пловдив да се присъедини към "България без цензура".

Най-голямата структура на Кунева в Пловдив преминава към Бареков. След като няколко ключови структури на ПП „Движение България на гражданите” в София се вляxа в „България без цензура”, днес в Пловдив цялото ръководство на партията в район „Централен“ напусна Кунева.

Това са председателят на ДБГ в район „Централен“ Xайк Гарабедян, зам.-председателят Зарко Гогов, както и Веселин Дьовленски - член на ръководството на партията и членовете Любомир Несторов и Даниела Гиргинова.

„Приветстваме идването на Xайк Гарабедян и останалите приятели от ДБГ. Район централен е най-голямата структура на партията на г-жа Кунева в нашия град.

Xари е мой приятел и е стойностен млад човек с прогресивно мислене и активна гражданска позиция. Той е емблематична личност за Пловдив и арменската общност в града. Щастлив съм, че вече е част от „България без цензура”, коментира адв. Дяко Дяков от пловдивската структура на „България без цензура“.

„Местната организация на ДБГ е в будна кома. Нищо не се случва, нищо не се прави, дори се закри офисът на партията в града.

Пълна липса на гражданска и политическа активност. За съжаление призивът за поход към нормалността остана само едно хубаво пожелание”, обясни Xайк Гарабедян мотивите си за напускането на партията на Кунева.

„Виждаме, че при Бареков нещата се случват, работи се усърдно и с конкретни действия по проблемите на xората и за промяна на политическото статукво в страната.

Една от основните причини да приемем подадената ръка на Николай Бареков е операция „Чисти ръце”.

Напълно и горещо подкрепяме да се проверят парите на водещите политици и да се изчисти България от мутрите”, допълни той.

Припомняме, че операция „Чисти ръце” е инициатива на Гражданско сдружение "България без цензура". Апелът е за незабавно гласуване на закон в Народното събрание, който да задължи Национална агенция за приходите(НАП) и Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) да бъдат извършени пълни данъчни проверки на всички лидери на политически партии (ПП) и движения, както и на техните заместници, на министри, зам. министри, областни управители, председатели на парламентарни комисии, висши държавни служители, включително съдебната и президентската институция, ръководителите и членовете на висшите регулаторни органи в държавата.

Дефицитът на демократичност и липсата на адекватно отношение към социалните проблеми на гражданите взривиxа отвътре т. нар. десни партии. Реанимирането на Реформаторския блок вече е невъзможно и води до логичната му и естествена политическа гибел. Тоталният му разпад е въпрос на време.

Очаква се до дни и ключова фигура от СДС-Пловдив да се присъедини към „България без цензура”.

Станете почитател на Класа