×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 269

Дончева: Първанов и Бареков може и да не участват в изборите

„Движение 21" вече може да участва на избори, което не означава че ще участва на тези евроизбори пряко в този формат. Това каза пред bTV Татяна Дончева, лидер на движението.
„За да наложиш една политическа марка, трябва време. Вече имаме всички политически предпоставки за участие в състезанието. Но това означава, че в следващите месеци трябва да популяризираме формацията в цялата страна, да извадим управленски проекти и програми, да извадим лица, които да вдъхват доверие, за да можем да се явим на избори. Сега няма никакъв смисъл да се гърмят патрони, при условие, че нямаме достатъчно разгърнати структури из цялата страна", подчерта Дончева.
"Всеки може да прави проект и да го тика както намери за най-добре. Бареков и Първанов първо са решили да си направят пиар. Може да се окаже, че няма да могат да участват в изборите", посочи бившата депутатка.
На въпрос ще влезе ли „Движение 21" в коалиция, Дончева отговори, че в българския политически живот всичко започва с коалиции.
„Съставните части още не са известни и не са ясни, но вече се говори за коалиции. Когато има нужда и за конкретни избори, ще има и коалиции", каза още тя.

Станете почитател на Класа