Бареков отказва да гостува в Нова телевизия

Доживях след 6 месеца чакане бившите ми колеги от bTV Ани Цолова и Виктор Николаев да ме поканят в Сутрешния блок на Нова телевизия.  Поканата бе отправена от продуцента Илия, а темата, която сме щели да разискваме, е новата ми придобивка – „палат".

Колеги, с това ли трябваше да привлека вашия интерес, при положение, че към този момент политическият субект, който представлявам, инициира създаването на две анкетни комисии в 42-рото Народно събрание - за разследване на евентуални злоупотреби от страна на Росен Плевнелиев в качеството му на министър и държавен глава и за евентуалните изборни манипулации по време на президентските и местните избори през октомври 2011 г.?

Всички представители на ГЕРБ ви гостуваха в сутрешния блок и облъчваха от екрана зрителите ви,

ръсейки глупости и вкарвайки в заблуждение аудиторията.

Отказвам да гостувам, както в сутрешния ви блок, така и във всяко друго вътрешно предаване на Нова ТВ. Нека вие давате обясненията защо представители на третата политическа сила в страната и първата по големина извънпарламентарна партия отказват участията си във ваши предавания.

Знае ли Нова телевизия за палата на Бойко Борисов в Бояна? Ние ще им го покажем. Дали той ще предизвика журналистическо разследване? От сценария за утрешното издание на сутрешния блок на Нова телевизия зависи дали програмата на тази телевизия се продуцира от ПП ГЕРБ.

Станете почитател на Класа