Румен Петков: АБВ може да стане партия

След като повечето от активистите на АБВ на Първанов бяха изключени от БСП, то нищо не преди на гражданското движение на бившия президент да се превърне в партия. Такава теза лансира в понеделник сутрин бившият вътрешен министър Румен Петков, който бе един от седемте социалисти, изключени в петък от левицата. "При това решение на БСП нищо чудно АБВ да се превърне в партия", заяви той.

Да, решението е противоуставно, но ние (БСП) сме майстори на техническите хватки – при недостатъчен кворум ще вземем решение, че е достатъчен и ще решим, че половината гласували на Националния съвет в полза на някакво решение също е достатъчно. Не забравяйте, че от 185 души на пленума в петък (7 март) само 85 гласуваха за това, което поиска ръководството на БСП, посочи Румен Петков.

В един от вестниците на г-н Пеевски излиза дословно онлайн дискусията на АБВ. Как се случва това? Отделно твърдя, че от IP адрес от Министерски съвет има извършено подслушване на лични пощи. Нека премиерът да си провери – може да се окаже първият министър-председател, при който се извършва това, подхвърли Петков.

Станете почитател на Класа