Син уби майка си

54-годишният Ивайло Стоянов от село Лиляче е задържан по подозрение, че е убил майка си. Трупът на 80-годишната старица бе намерен тази сутрин след подаден сигнал.

Сред първите заподозрени беше именно синът, с който жената живеела. Той обаче се беше покрил. Разследващите претърсиха десетки къщи в селото и околностите, докато накрая не го задържаха.

Засега не се съобщават повече подробности около инцидента, работи се по установяване на причината за убийството. Междувременно, русенската полиция се е занимавала с друга семейна драма – бой между баща и син. След като се почерпили солидно, двамата се скарали, а след това и сбили. 72-годишният баща посегнал да удари сина си с малка брадвичка. 43-годишният мъж се предпазил с ръка и получил порезна рана на дланта.

След това последвала нова атака от страна на възрастния мъж, който ударил по челото сина си с тъпата част на брадвата. В отговор синът взел бастуна и започнал да го налага по главата.

Кървавата разпра пратила и двамата в болница. Бащата е с контузия на главата и комоцио, и е оставен за наблюдение в здравното заведение. Синът е с порезни рани на ръката и рана на челото. На него е съставен предупредителен протокол и му е връчена призовка.

Станете почитател на Класа