ББЦ праща доброволци в наводнените райони

„България без цензура“ праща доброволци в наводнените райони на страната. Партията сформира отряди, които да помагат да бедстващите хора в Южна и Северозападна България. Това обяви лидерът на формацията по време на учредителното събрание на младежката структура в Пловдив. Той се ангажира ББЦ да осигури високопроходима техника за засегнатите от бедствието селища, става ясно от информация на сайта barecov.com.

Бъдете доброволци, апелира лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков пред младите пловдивчани. Хората на 20 години могат да работят в полза на другите, да се притекат на помощ на десетките българи в бедстващите райони, обясни идеята си Бареков. Той припомни, че от 2008 година насам у нас е имало няколко тежки наводнения с жертви. Подобна опасност в момента има във Видинско, Врачанско, Монтанско и Хасковско. „Държавата се оказва в невъзможност да реагира при подобен проблем. Язовирите бяха окрадени през последните години от ДПС и ГЕРБ. Парите за язовирите и приходите от тях отидоха за яхти и джипове. Тези пари не са дошли при мен, а при Местан и Борисов. Ако трябва да търсим виновници за сегашните наводнения, това са политиците, които крадат от хората. У нас не е закърпен нито един път, нито един мост не е ремонтиран“, коментира още лидерът на ББЦ.

Бареков съобщи и за младежка вълна от ГЕРБ към ББЦ.
„Днес започнаха да постъпват заявления от членове на младежката структура на ГЕРБ да се присъединят към нас. Очакваме до 10 май около 30 човека да станат наши членове, уточни Бареков.

Станете почитател на Класа