Бареков раздаде курбан за Гергьовден

Положението е тежко, змеят е минал и е унищожил една четвърт от България. Това каза лидерът на България без цензура Николай Бареков пред казаните с гергьовденския курбан, който раздаде на софиянци навръх празника. Лидерът на България без цензура използва символиката на Гергьовден, според която светецът пронизва змея, за да опише впечатленията си от разрухата в Северозападна България, където той беше на обиколка през последната седмица. Стотици граждани се почерпиха от гергьовденския курбан, който раздадоха представители на Гергьовден и коалиционните партньори от ББЦ. Лидерите на двете партии Николай Бареков и Драгомир Стефанов запретнаха ръкави и развъртяха черпака. Дълги опашки се развиха пред трите казана, разположени в градинката до храма Свети Георги в центъра на София. Гергьовденският курбан по-рано беше осветен от литийното шествие. Лидерът на ББЦ Николай Бареков пожела много здраве на целия български народ, но

със съжаление отбеляза дългите опашки, които се извиха пред казаните. По думите му колкото по-дълги са тези опашки, толкова повече са бедните българи. Бареков вметна и че в другата част от градинката курбан раздават и ГЕРБ. Нашият курбан е направен с лични средства, а техният е с пари на община Триадица”, каза лидерът на ББЦ.

По-късно днес специален обяд ще има и за генералитета на България без цензура по случай празника им.

В него ще участват над 20 генерали  сред които Димитър Цветков, Люцкан Люцканов, Валери Григоров и изненадата – ген. Людмил Ангелов, който е бил 15 години зам.-директор на българското разузнаване.

Основната тема, която ще бъде обсъдена по време на празничния обяд, е връщане на българската казарма

 защото без казарма, няма армия, каза Бареков. Той допълни, че ако хората го изберат на 25 май, другата година ще има няколко хиляди войници на плаца и той лично ще води парада. След като почерпи стотиците граждани, Бареков се спря да разговаря с голяма част от тях. Те му споделиха своите проблеми и изразиха недоволство от обещанията, които старите политици им давали по време на кампания, а след това не спазвали. Малките дечица се снимаха за спомен с лидера на ББЦ.

Станете почитател на Класа