Бареков: Ще взема баницата от Борисов и Доган, за да я дам на народа

Мисията на ББЦ и коалиционните партньори от ВМРО, ЗНС и Гергьовден е да махне баницата от трапезата на политиците, каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в интервю по bTV.

"Бареков ще вземе баницата от Борисов и Доган и ще я даде на българския народ", зарече се той. Лидерът на ББЦ бе категоричен, че през годините не е имал нищо общо с ДПС. "За мен е най-вредната българска партия, не че там са турци, имам турци приятели, Тезджан е в листата. Но ДПС въведе едни норми на злоупотреба с властта, които развратиха всички останали партии", заяви Бареков. Лидерът на ББЦ окачестви като смешен въпроса, че Доган си има две партии. Делян го познавам от 15 години, после пътищата ни се разделиха, не съм след близките му приятели, обясни той. И БСП, и "Атака" паднаха жертва на ДПС и се продадоха, а и ГЕРБ го прави. Бареков отново се закле - "Проклет да съм, ако продам ББЦ на ДПС". Не съм новият месия, аз съм един от нормалните хора, на които им писна, обобщи той.

Лидерът на "България без цензура" разби клеветите, че публиката му, която пълни залите по време на срещите по села и градове, е платена. "Вярата и надеждата на българите пълнят залите. Смешни са твърденията, че хилядите хора, които идват да ни чуят в страната, са при нас срещу заплащане, и са едни и същи", коментира още Бареков. "Това не е пътуващ цирк, камери снимат всички в читалищата и театрите – вижте лицата им, те не са едни и същи. Все още има надежда у хората, затова идват при нас, категоричен бе той. "Аз съществувам, не съм анимационен герой и това го доказва голямата подкрепа, която получаваме в страната", затапи злобните публикации по свой адрес Бареков.

"От 15-20 години съм на фокус непрекъснато, в телевизията. Няма легенди нито за мен, нито за парите ми. Бях директор на три големи телевизии, всичко е декларирано, платил съм си данъци. Свалил съм банковата си тайна за НАП и сега ме проверяват. Като излезе резултатът от тази проверка, ще я сваля банковата си тайна и за медиите, но не и преди това, отсече Бареков. /БГНЕС

Станете почитател на Класа