Цветан Цветанов: Единственият ясен, прогнозируем партньор на ГЕРБ могат да бъдат Реформаторският блок

Единственият ясен, прогнозируем партньор на ГЕРБ могат да бъдат Реформаторският блок. Ние сме в ЕНП, нормално е да се партнира с такива формации. Това каза Цветан Цветанов, заместник-председател на ПП ГЕРБ, бивш министър на вътрешните работи и вицепремиер в правителството на Бойко Борисов, в предаването на бТВ "Тази сутрин". За нас, естественият партньор, може да бъде Реформаторският блок, каза Цветанов.
Не планираме разговори с "България без цензура", каза Цветанов.
Ако трябваше да има сближаване с ДПС, щеше да бъде направено преди една година. Ние сме принципна партия, имаме свой профил. Действията на ПП ГЕРБ са ясни и принципни. Имахме самостоятелен мандат, след изборите от 2013 г. бяхме най-голямата партия. Никога не сме влизали в закулисия. Трябва да бъдем принципни, каза Цветанов.
Тази година беше най-контролираният вот и най-големият процент на купени гласове. На изборите разследващата журналистика беше по-подготвена от правоохранителната система, каза Цветанов.
Убеден съм, че всички тези дела, които се водят, ще завършат с оправдания. През целия си съзнателен живот съм се придържал само и единствено към българското законодателство, каза Цветанов.

Станете почитател на Класа