Вотът изправя братя един срещу друг

Предсрочните парламентарни избори на 5 октомври изправят един срещу друг двама братя от Кирково. Учителят Румен Младенов е кандидат-депутат от ГЕРБ, а брат му - бизнесменът Иво Младенов, ще се състезава от страната на „БСП Лява България" в Кърджалийски избирателен район.
Учителят е на неизбираемо място, но все пак е готов да се бори за всеки глас за формацията на Борисов, съобщава 24rodopi.com.

Това не е единственият подобен случай в Кирково. Общинският лидер на СДС в града Динко Моллов ще агитира за Реформаторския блок, но брат му Любо Моллов е активист на ГЕРБ.

Двама братя пък заеха първите две места в една листа. Янко и Росен Павлинови Пенкови са №1 и №2 в кандидатдепутатската листа на коалиция „Десните" в 9-и Кърджалийски многомандатен район.

В Добричка област пък един срещу друг на вота се изправят съпрузи. Председателят на Общинския съвет в Балчик Виктор Лучиянов е водач на на листата на ББЦ. Съпругата му Цветелина Бориславова пък е в листата на коалиция „БСП - лява България". Дамата е представител на гражданската квота от ЗС „Александър Стамболийски". Съпрузите, които ще спорят за място в Народното събрание с различни партии, имат едно дете.

Станете почитател на Класа