Бареков и Пеевски говорели през чужд мобилен оператор

Няколко пъти сме говорили с Николай Бареков, но когато някой ти се кълне в най-святото, което има, в детето си, че няма нищо общо с Делян Пеевски и с ДПС съм склонен да го повярвам", каза пред Люба Кулезич Ангел Славчев. „Това беше още миналата година по това време.", обясни той. „Станах свидетел на много разговори с лицето Пеевски. Те имат специална SIM карта на чужд оператор. Всеки път, когато Бареков говореше с Делян Пеевски е излизал от стаята", каза още Славчев.

"Той е на мнението, че е време е да престанем да се делим на леви и десни, да бъдем прагматични и да вкараме държавата в релси, за да живеем достойно. Бареков върви по въженцето на популизма. Днес е ляв, утре е десен", смята Славчев. Председателят на Сдружение „Граждански контрол" коментира и информация за разминаването между приходите и разходите на Николай Бареков и съпругата му. Той предполага, че половинката на Бареков разпределя финансите, които са от Ковачки, ДПС, Делян Пеевски и спестени от бившия журналист пари.

Въпреки спекулациите от лидерът на ББЦ Ангел Славчев за пореден път отрече да е взимал пари от него.

„Нямах заплата като водещ. Аз бях изпълнителен продуцент на предаването, което произвеждахме. Осигурявах се на 2 000 лв. Даже от моето сдружение съм превел 20 000 лв. дарение на движението. В момента съм пуснал връзки в партията и искам да видя документ дали не съм дарил 10 000 лв. на партията, а не на движението."

Станете почитател на Класа