В ефир: Джамбазки и Любен Дилов-син си мерят патриотизма

Представителите на Патриотичния фронт и „България без цензура" спориха в студиото на Нова телевизия, коя формация е по-патриотична и коя програма е първична, и коя – преписана. Водещите поканиха и двамата с обяснението, че всяко тяхно участие води до право на отговор.Според Любен Дилов-син, ако двете формации са достигнали до обединение преди изборите, то те са щели да се борят за второто място, докато сега част от гласовете на техните избиратели могат да пропаднат.

Ангел Джамбазки обаче беше категоричен, че раздялата с хората на Бареков е станала, защото е било трудно да обясняват на избирателите си защо в тази коалиция мненията се сменят непрекъснато. „Не може да говориш за патриотичния идеал, а следващия ден да раздаваш кебапчета в циганска махала", каза още евродепутатът.

Двамата се разминаха и по въпроса дали да се блокира границата за да се спре притокът на автобуси от Турция или да се изпратят хора в секциите в съседната държава, както смятат да направят Патриотичен фронт.

„Клоунади по границата няма да правим", категоричен беше Джамбазки. „Спете спокойно, ние можем да смятаме и владеем математиката, ще видите", отвърна Дилов.

Станете почитател на Класа