ГЕРБ няма да внася предложения за промени в Изборния кодекс преди местните избори

В момента страната има стабилно правителство, каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред журналисти във Велико Търново. По думите му, доказателство за това са знаковите посещения на български държавници в Европа и обратно. „Видима е разликата с изолацията, в която страната беше изпаднала за година и половина при управлението на кабинета „Орешарски", обясни Цветанов.

В старата столица той присъства на юбилеен концерт на Фолклорен ансамбъл „Искра", заедно с кмета Даниел Панов, председателя на Великотърновския общински съвет Николай Ашиков и областния управител проф. Пенчо Пенчев, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

ПГ на ГЕРБ няма да внася предложения за промени в Изборния кодекс преди предстоящите местни избори, стана ясно още от думите на Цветанов. „Стараем се, като най-голямата парламентарна група, да имаме конструктивен диалог с всички парламентарно представени партии. Диалогът е факт по темата със здравеопазването, както и за промените в Конституцията. Това, което сме заявили категорично, е, че сме готови да обсъждаме всяка промяна, която получи пълен политически консенсус", подчерта Цветан Цветанов.

Станете почитател на Класа