Наглост в ефир: Христо Иванов се изкара мъченик!

Правосъдният министър Христо Иванов изгря в сутрешния ефир. Ранобудният протестър обясни нахално, че атаките срещу него в родното медийно пространство започнали преди три седмици, когато той единствен се осмелил да поиска проверки по осветлените записи от разговорите между Румяна Ченалова и Владимира Янева. Иванов се изкара мъченик. "Обвиниха ме във всичко възможно. ВСС и прокуратурата вече са започнали проверки и мисля, че политически фигури не трябва да се включват. Срещу мен се води пропагандна война. Това се дължи на факта, че определени хора не искат да се стигне до същността на проблема", изстреля правосъдният министър, но не обели дума за острите думи по негов адрес от страна на главния прокурор Сотир Цацаров, който го разби в 8-минутната си реч във ВСС.

Христо Иванов не пожела да коментира в детайли делото срещу Христо Бисеров. Обаче не пропусна да каже, че то иде да покаже,че всъщност в съдебната система може да се действа бързо и ефективно.

"В съдебната система има много качествени хора. Всичко е въпрос на мотивация. Ситуацията е много сложна. Докато премиерът Бойко Борисов ми гласува доверие, аз няма да се оттеглям. Имам да свърша още много задачи", завърши мелодраматично министърът. /БЛИЦ

Станете почитател на Класа