Министър от кабинета "Борисов" издал Цецка Цачева на протестърите!

Член на правителството от квотата на Реформаторския блок е издал пред медиите евентуалната кандидатура на Цецка Цачева за държавен глава, научи БЛИЦ от високопоставени източници."Сензацията" с името на шефката на парламента стартира обиколката си от една от електронните страници свързани с "Протестна мрежа", а след това бе поета от "изданията" на Иво Прокопиев.

Самата Цачева и колегите й от ръководството на Народното събрание и парламентарната група на ГЕРБ запазиха пълно мълчание по горещата тема, а премиерът Борисов посочи, че кандидатът за президент ще бъде обявен в неделя, както бе анонсирал още преди две седмици.

БЛИЦ научи, че Цачева продължава да е сред основните претенденти за поста, който ще оваканти Росен Плевнелиев, но в последния момент ситуацията може да претърпи коренна промяна.

Името на Цачева се завъртя в предизборната рулетка в началото на септември наред с тези на Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев и Димитър Николов.

Кметовете на София и Бургас, обаче са твърдо решени да запазят позициите си, за да изпълнят предизборните си ангажименти. Фандъкова и Николов са градоначалници трети мандат и смятат да доведат докрай задачите, които са поели към избирателите си.

Мълчанието на ГЕРБ докарва опонентите на партията до пълна истерия и повечето от тях все още се чудят как да подхванат предизборните си кампании.

Станете почитател на Класа