Вежди Рашидов: Партията е като семейство-нещо става и се разделят

От човекът зависи. Никому не е тайна, че българинът става все по-арогантен и безпардонен. То е и до интелекта на един човек. Има чувство за безнаказаност. Властите трябва да си влязат в роля и да наказват много строго. По българските пътища се кара безобразно. В Босна по време на война имаше по 12 жертви за 24 часа. У нас- 26 бяха за едно денонощие. Значи у нас по-зле от война.

 

https://www.ploshtadslaveikov.com/wp-content/uploads/2015/02/Vejdi-645x499.jpg

 

Това каза Вежди Рашидов по БТВ.  Партиите да решат за субсидиите. Намаляването ще доведе до други изменения. Други пари ще управляват, но няма да са тези на шлосера. Аз ГЕРБ го разбирам и подкрепям. Не може един премиер да го предизвикваш бързо.  Пеевски мисля, че е полезен, прави няколко законопроекти, които минаха. Не мега да го коментирам. Усеща се отсъствието на Цветанов. Проблемът е, че трябва да си дадем сметка, че всяка партия е като бизнес-има си лидер, той решава.  Хубаво е вътрешните проблеми да се решат в самата партия. Какво лошо има Лютви Местан? И в семейството е така, живеят хубаво, а после нещо става и се разделят. Това семейство има лидер-той е премиерът. Той си направи и регистрира партията.

Няма да мога да изкоментирам Ахмед Доган. Само глупав човек, може да си мисли, че ще има конфликт на интереси. Това каза Рашидов за проверката на КПКОНПИ за „Апартаментгейт“. „Всички купуват на данъчна оценка. Аз взех на чертеж, не можах да купя на изкоп“, допълни той.

Станете почитател на Класа