Сакскобургготски събира политическия елит във "Врана"

Кръгла маса "Европа без стени. Какво ни обединява днес - либерален преглед" с участието на Симеон Сакскобургготски ще започне днес от 10.00 ч. в двореца "Врана".

 

Организатори са Европейският либерален форум с подкрепата на Либералния институт за политически анализи и фондацията "Фридрих Науман".
Бъдещето на Европейския съюз - най-големият демократичен обединителен проект в историята на Европа, ще е централна тема на дискусията. Ще бъдат обсъдени и значението на демократизацията и обединението на Европа, постиженията, както и предизвикателствата, преодолени през последните 30 години.

Сред участниците ще бъдат публицистът и общественик Петр Поспихал - бивш посланик на Чехия в България и дисидент, президентът на Атлантическия клуб Соломон Паси, Фелицита Медвед - географ с изследователски интереси в политическата география, миграцията и гражданството и президент на словенския "Новум институт", проф. Роберто Рачиути, д-р Райнер Адам - регионален директор за Източна и Югоизточна Европа на фондацията "Фридрих Науман".

Станете почитател на Класа