Румен Радев прави партия до октомври?

"Румен Радев не е президент на БСП. Той обяви, че ще предложи промени в Конституцията и след това ще излезе нова политическа формация на хоризонта, която ще припознае целите на този стратегически документ. Това вероятно ще стане до края на септември или до началото на октомври".

 

 

Този сюрприз поднесе пред БНР Слави Василев, който е бивш член на екипа на Радев, а в момента се изявява като един от говорителите на държавния глава в публичното пространство.

"Президентът Румен Радев и Корнелия Нинова са съвършено различни – Радев не е президент на БСП и не прави това, което Нинова му казва – както се твърди от много хора”, каза още Василев. 

Той обаче не пожела да сподели информация дали освободеният началник на кабинета на президента - Калоян Методиев, е близък с лидера на БСП Корнелия Нинова. 

"Борисов трябва не да ходи по помашките села, където хората са кротки и възпитани - а да дойде тук в София при хората", коментира още Слави Василев. Според него причината протестът да стане по-малоброен е, че вече повече от 70 дни хората виждат очевидната липса на намерение от страна на властта да подаде оставка.

Станете почитател на Класа