Вальо Михов дал старт на кариерата на Цв. Цветанов

Изненадващо разкритие за старта на политическата кариера на Цветан Цветанов направи журналистът Владимир Зарков на стената си във фейсбук. Според него първите проблясъци на това, което имаме като Цветан Цветанов в общественото съзнание, са благодарение на легендарния футболен спец и бизнесмен Валентин Михов.

 

 

Владимир Зарков твърди още, че лидерът на „Републиканци за България” е изпратен лично от бизнесмена в модна къща „Агресия”, за да му ушият да костюма подарък, защото анонимният тогава Цветанов за последно слагал панталон и сако на абитуриентския си бал.

 

 

 

Ето целия пост на Владимир Зарков без редакторска намеса:

 

За първи път видях Цветан Цветанов, когато пристигна в кабинета на Валентин Михов. Обикновен милиционер, когото Борисов току-що бе издигнал в заместник-кмет на София.

Затова Бойко се обади на Вальо Михов с молба: „Валка, сложете го някъде в БФС, да се върти името му. Трябва спешно да го направим известен, че ще го издигам. Пращам ти го да го видиш, Цветан Цветанов се казва, зам.-кмет е вече. Свестен е, ще слуша каквото му кажеш. Пък ще имам да ти връщам услуга“.

Петдесетина минути по-късно на вратата на офиса на Вальо се позвъни. Влезе висок едновежд мъж с милиционерско излъчване. „Здравейте, г-н Борисов ме праща“! Даже не си каза името човекът, важно му беше, че „Борисов го праща“.

Та Вальо го попита имал ли нещо общо с футбола досега. „Мога да тичам“, бе отговорът на лекоатлета Цветанов.

Два дни по-късно Изпълкомът на БФС назначи „Мога да тичам“ за председател на Спортно-техническата комисия.

И същият този Цветанов твърди сутринта в Нова, че сам се бил създал.

Ти ли, бе, дето не си казваше името, а се представяше: „Г-н Борисов ме праща“!?

ПП: Вальо се обади в модна къща "Агресия" да им прати Цветанов да му ушият два костюма подарък. Че Цецо не беше носил такъв от абитуриентския бал. Както сам си каза...

Станете почитател на Класа