Светлана Шаренкова: Винаги съм била против идеята за събаряне на Паметника на Съветската армия

Светлана Шаренкова: Винаги съм била против идеята за събаряне на Паметника на Съветската армия
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    17.01.2021
  • Сподели:

БСП е готова за избори още през лятото. Президентът нямаше как да угоди на всички. Датата, която посочи първо президентът като 28-и март. Беше насилен от журналистите. На всяка партия също не ѝ достигат дни.

 

 „БСП е готова за избори още през лятото. Президентът нямаше как да угоди на всички. Датата, която посочи първо президентът като 28-и март. Беше насилен от журналистите. На всяка партия също не ѝ достигат дни. 15 години ние не сме участвали в управлението на българската държавност. През последните 4 години БСП е ясна алтернатива на ГЕРБ и има ясна алтернатива. В БСП има вътрешно парламентарен живот“. Това заяви Светлана Шаренкова пред Нова тв.

„В Пловдив имаше работна група, която се произнесе, че има нарушаване на устава. В Перник победихме. Станислав Владимиров е израснал в БСП. Той беше израснал в партията, но си позволява недопустим език към лидера на партията ни…

 

Нека да е почетен консул Георги Гергов, аз съм представител на българска организация, а не на Русия. Не трябва да се събаря Паметникът на Съветската армия. Винаги съм била против тази идея“, каза още Шаренкова.

 

 

 

Станете почитател на Класа