Волгин си призна в ефир, че е пристанал на "Възраждане"

Волгин си призна в ефир, че е пристанал на "Възраждане"
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    03.04.2024
  • Сподели:

Журналистът Педър Волгин потвърди от първо лице единствено число, че обмисля предложението да стане евродепутат, издигнат от партия „Възраждане”. Той направи това извън сценарий в разговор със социолога Андрей Райчев.

 

 

 

Волгин беше поканил Райчев в БНР, за да коментират актуалната политическа обстановка и предизборното състояние на българския народ. „На какво ви прилича това?”, попита водещият. Тогава Райчев неочаквано зададе контра въпрос. И протече следният диалог:

„Искате ли да си разменим за момент ролите? Състоянието е толкова особено, че се чува, че вие ще ставате евродепутат?

-И аз така чух! Да, истина е, че имам номинация от структурата във Варна и в момента обмислям това предложение. 

-Ето, виждате ли колко е особен нашият политически живот! Ако някой преди 2 години ви беше казал - вие щяхте да му дадете термометър да си премери температурата. А сега обмисляте. Е, и целият български народ нещо обмисля. В същото състояние е целият български народ”.

 

 

Андрей Райчев вметна още един коментар по темата. „Една приятелка, също журналистка, в момента я канят за нещо в политиката. И някой от нейната компания я предупредил: Нали знаеш, че от журналист може да стане политик  - и това се случва често, но път назад няма. Та българският народ обмисля. Това се случва”.

Lupa.bg отдавна информира, че "Възраждане" и БСП ухажват Петър Волгин да поведе евролистите им. Вчера пък варненската структура на партията обяви, че е номинирала четирима кандидати за евродепутати, като един от тях е именно журналистът Петър Волгин.

Станете почитател на Класа