Люси Дяковска претовари самолет заради VIP бебе

Люси Дяковска изправи на нокти персонала на авиокомпания „Луфтханза“ заради огромния багаж, с който се яви за чекиране. Освен грамаданските куфари, кашони и вързопи, попзвездата мъкнеше и бебешка количка, последен писък на модата. „35 килограма свръх багаж! Не е ли твърде много?“, възропта ошашавен стюарт на берлинското летище. „Десет години пътувам все с „Луфтханза“, сега е ваш ред да ми направите отстъпка!, разгневи се Люси. Звездата пренесе успешно до София обзавеждането на луксозна бебешка стая, барабар с гардероб за vip пеленаче. Даровете са за Крис Александър Дяковски, първороден племенник на Люси. Крис се пръкна на бял свят на 16 април. Бебокът е син на брата на Люси, Александър, баскетболист в „Спартак Плевен“ и на нежната му половинка Биляна. За щастливото събитие ошашавената леля домъкна от Германия всичко, което е необходимо на младото семейство, за да си отгледа наследника.
Крис е пеленаче гигант! Роди се с тегло 4,650 гр и височина 57 сантиметра! „Такова момче в рода Дяковски се пръква за първи път“, хвали се бащата на Люси, оперният тенор Любомир Дяковски. Съпругата му Роси, която е пианистка, дори се озорила да повдигне току-що родения си внук. В музикалното семейство всички вече са се побъркали от радост. „Страхотно е да си леля! В главата ми само щъкат идеи какво да купя на малкото“, не може да си намери покой Люси. Колежките и от топгрупата „Но енджълс“ също я натоварили с дарове за Крис. В апартамента на Дяковски в Плевен вече трудно складират подаръците за бебето.

Сред звездните майки неотдавна се нареди известната дизайнерка Аля Милушева. Малкият Борис проплака на 12 октомври м.г. и вече е осеммесечно бебче, което се заиграва.. Че е много грижовна майка Аля показа още след първото раждане – на щерка й Ванеса. „Децата за мен са всичко, затова им угаждам“, казва дизайнерката.
Тв водещата Мира Добрева също се нарежда сред най-грижовните майки. Момченцето й Георги проплака в клиника „Свети Лазар“ на 17 август м.г. и бе кръстено на таткото - режисьора Жоро Торнев. За да докаже най-вече на себе си, че е добра майка, журналистката дълго време отказва помощ при отглеждането. По съвета на близка приятелка неотдавна Мира нае бавачка. Откраднатото време чаровната майка използва, за да влезе отново във форма - фитнес и посещения при диетолог. За осем месеца е успяла да смъкне цели 24 килограма. За бебето, разбира се, й помага и Лори, дъщеричката от първия й брак. . “Винаги мога да разчитам на нея, казва гордо майката.- Още от малка дъщеря ми е много отговорна и мъдра.” Гордата майка споделя, че в игрите и забавленията малчуганът няма равен. Рано се научил да пълзи и да стига, където си поиска. Най-често семейството играе на гоненица, но пълзешком. “Дано никога не изчезнат тези моменти”, пожелава си тв водещата. Когато дойде време за сън, мама и татко се превръщат в “живи люлки”. Още в началото те приучили Жорко да го люлеят, докато заспива. В съпровод баща му пускал музика, а Мира предпочитала да пее или да разказва приказки. “В нашия репертоар липсват “Мила моя мамо” и песнички от този тип. Аз много му пея, но най-често това, което ми влезе в главата”, разказва тя. Измисляла си и истории, в които герои били Кумчо Вълчо и Лисана.
Мира Добрева отскоро се появява и на екрана, но не за да чете новините, а в реклама на памперси заедно с бебето си. Явно малчуганът се изживява като истинска звезда, защото щом се появявал на екрана се вторачвал в телевизора и се наблюдавал много сериозно и учудено.

Рок лъвицата Милена Славова също е на седмото небе от щастие заради новородената си дъщеричка, която се появи на бял свят миналата година през септември в Правителствена болница. Кръстиха малката кралица Куин. Щурата изпълнителка на "Н'еам нерви" стана майка на 42 години и изведнъж сякаш се укроти. Тя направи рязък завой в живота си, след като сви гнездо с любимия си Тони. В отглеждането на бебето се включи по спешност и неговата майка, която спешно пристигна от Карлово. Всичките познати на щастливото семейство са на мнение, че след раждането фурията Милена напълно се е преобразила. „Тя е истински любяща майка, по цял ден е с дъщеричката си и дори за миг не желае да я оставя в чужди ръце“ - разказват близки на певицата..
Най-новата майка сред бг звездите стана чаровната адреналинка Яна. Преди броени дни проплака за пръв път най-малкият член на семейството. Новият адреналин на Яна и Ивайло се казва Емил, тежи 3,320 кг и е дълъг 51см. В най-вълнуващия момент в живота си младите родители се довериха на грижите на екипа на болница "Св. Лазар", ръководен от д-р Николов и д-р Ковачева. Като гаранция за бъдещото здраве на момченцето бяха съхранени стволови клетки от пъпната връв.
Трети месец кара и малкият бебчо на горещата Венета Райкова. Тишо и тв водещата решиха да кръстят първородния си син Патрик. Венета не продаде на медиите снимките на детето си, както направиха други наши звезди и всецяло се отдаде на майчинството.
Сред най грижовните майки безспорно е и красавицата Анджелина Джоли, която се превърна в символ на звезда, готова да жертва кариерата си в името на децата. Че Анджи обича много децата си личи по непрекъснато увеличаващото й се семейство. В момента с Брат Пит имат шест малчугана и продължават да правят планове за още бебета. Три от тях са биологични – каката е вече на две години, малките близнаци са още в пелени. Холивудската звезда драстично отслабна, опитвайки се да съчетае грижите по децата и новите си участия в киното. Но засега категорично отказва чуждата помощ. Макар че тук-там в печата се появиха съобщения, че все пак актрисата е назначила две домашни помощнички. При такова голямо домочадие и тези гувернантки не са достатъчни, коментират приятелите й.
Звездната двойка американската актриса с латино-арабски корен Салма Хайек и милиардерът Франсоя Пино отскоро се радват на дъщеричка си Валентина. Салма заяви твърдата си позиция, че ще кърми бебето възможно по-дълго и това като че ли се превърна в обсебваща идея.
При едно от посещенията си в бежански лагер в Африка като част от хуманитарната й дейност с УНИЦЕФ актрисата видяла отчаяна майка, която нямала с какво да нахрани детето си. Спряла и кърмата й. Разчувствана от покъртителната история Салма накърмила и чуждото бебе.

Станете почитател на Класа