"Кечистът" идва у нас с 50 награди и номинации

Филмът на Дарън Аронофски "Кечистът" с Мики Рурк идва на български екран с 50 награди и номинации, между които "Златен лъв" от фестивала във Венеция за най-добър филм и "Златен глобус" за песента The Wrestler на Брус Спрингстийн, написана специално за филма.
Много от отличията са за Мики Рурк, който се завръща в киното след дълга пауза - номинация за "Оскар", награда "Златен глобус", БАФТА. "Независим дух", награда за актьор на годината от Гилдията на лондонските критици.
Няколко номинации има и Мариса Томей, която партнира на Мики Рурк заедно с Еван Рейчъл Ууд. Сред актьорите са също Ърнест Милър, Марк Марголис, Тод Бари, Майк Милър. "Кечистът" е по нашите екрани от 15 май, съобщиха разпространителите.
През 80-те Ранди "Тарана" Робинсън (Мики Рурк) е преуспяващ професионален борец. Сега, 20 години по-късно, той преживява, като прави демонстративни мачове из училища и второразредни спортни зали в Ню Джързи.
Историята на героя наподобява личната история на актьора и завръщането му към киното, отбелязват от екипа. Мики Рурк изпълнява сам по-голямата част от каскадьорските трикове.

Станете почитател на Класа