Хитрини за екстравагантни дами

Най-скандалните лица в шоу бизнеса обичат да изненадват и да шокират хората с облеклото си. Това не е прищявка, а част от играта. Защото и най-известните хора могат да бъдат забравени при определени обстоятелства.
Ето защо, ако държите да просперирате в професията си, от време на време напомняйте за себе си, дори и по нестандартен начин! Експертите от сп. „Революшън“ показват как да го направите.

Като излязла от харем

Шалварите са един от хитовете, които модните дизайнери предлагат на смелите почитателки на модата. Актуални са всички цветове и материи - важното е моделът да бъде спазен. Вие обаче трябва да бъдете много внимателни към тези панталони - визуално те правят фигурата по-пълна. Шалварите се съчетават отлично с туники и свободни блузки. Те са част от гардероба на много световни звезди – Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Вероника Руфо.

Зелено-жълто и в комбинации

Зелено-жълтият цвят е необичаен и не се среща често във всекидневното облекло. Но според много моделиери, той трябва да присъства в нашия гардероб и да се съчетва с други оттенъци. Най-смел вариант е съчетанието на зелено-жълтото с червено. Но не всяко момиче ще се реши на подобен експеримент. Затова си струва да опитате да съчетаете този нюанс с тъмносиньо или пурпурно. Майсторка в използването на жълтото и зеленото е Ева Мендес. Ще речете, че на тази жена всичко й отива! Защото умее да бъде екстравагантна.

Гащеризонът се завръща

Гащеризонът отдавна вече не се асоциира с работното облекло, а дизайнерите дори го смятат за задължителен атрибут в гардероба на всяка модерна жена. За най-смелите дами са подходящи гащеризоните във футуристичен стил - вталени и от блестящи черни или сребристи тъкани. Почитателките на по-скромното облекло могат да обновят гардероба си с дънков гащеризон, който е невероятно удобен и практичен. Не забравяйте при избора си на модел да се ръководите от особеностите на своята фигура. Като Пенелопе Крус, например.

Загадъчна прозрачност

Идеята да се носят прозрачни дрехи, разбира се, не е нова. Много умело я доразвива Анджелина Джоли. И днес дизайнерите предлагат на момичетата да облекат прозрачни блузки и дори поли. При това акцентирайте и върху многопластовото облекло - то ще смекчи предизвикателния ви външен вид и ще придаде тайнственост на вашия облик. Или пък носете дрехи, които са с отделни прозрачни части (ръкав, деколте т.н.). Това могат да бъдат не само блузи, но и панталони.

Широко и по-широко

Полите стават все по-дълги и по-дълги. Освен това в модата се завръщат и отдавна забравените модели - например пола на плохи до средата на прасеца. Тези широки поли са доста практични, те могат да се комбинират с различни обувки, боти и ботуши, блузки и пуловери. Но вие отново трябва да проявите голяма предпазливост, защото тези модели визуално правят бедрата по-пълни. Внимателно подбирайте цвета и модела на полата - тя трябва да скрива недостатъците на вашата фигура, а не да ги подчертава. Ако ви трябва пример, лесно ще го намерите! Катрин Деньов е майсторка в това отношение!

Шапка с цвете

Демодирано, ще кажат някои! Я тръгнете по морските курорти и ще се убедите, че и най-семплите курортистки прибягват до този трик. Сламена шапка с изкуствени цветя – кич или атракция? За много дами шапката е голяма атракция. Не случайно възрастните жени в Западна Европа не обичат да излизат без шапка. Вместо да гледа лицето, човек се заглежда в атрактивния атрибут върху главата. Пример за това е Грета Гарбо.

Станете почитател на Класа