Топзвезди на Холивуд печелят от комар

„Класа“

Актьори, които са снимали филми за комар, развиват особен вид склонност към хазартните игри. Те имат по-големи материални възможности от обикновените хора и изкушението да залагат и да печелят на едро е по-голямо. За някои от тях комарът е не само страст, но и слабост.

1. Джордж Клуни

Чаровникът Джордж Клуни е прочут и с ролята си на Дани Оушън. Неговият интерес към комара е „от двете страни на масата“. Знае се, че той е инвестирал внушителна сума пари в Лас Вегас, че е съсобственик на казино l хотела Las Ramblas. Майкъл Дъглас е изиграл не едно раздаване заедно с Клуни. Да не забравяме Брад Пит, още една звезда, партнираща на Клуни. И тримата са убедени, че хазартът е най-добрият им релакс. А като се има предвид колко са натоварени, особено Брат Пит, който се грижи за шест деца, е ясно защо имат такава голяма нужда да отмарят.

2. Бен Афлек

Актьорът, чието име нашумява покрай „Пърл Харбър“ и „Армагедон“q е известен като един от най -„сериозните“ комарджии на Холивуд. През юни 2004 г. той надиграва близо 100 професионални играчr на покер по време на един калифорнийски шампионат, включително професионалисти като Стан Голдстейн и Чък Пачеко. Печалбите на Афлек от тази игра са близо 360 хиляди долара.

3. Матю Пери

Той е известен като Чандлър Бинг от хитовия сериал „Приятели“, но се подвизава сред комарджии и редовно участва в телевизионното шоу за покер знаменитости ShowdownTV. За него се говори, че е запален по онлайн игрите и че е прекарал не един уикенд в Лас Вегас, на частни надигравания и залагания.

4. Мат Деймън

Звездата от „Догма“ и „Талантливият мистър Рипли“ участва също във филма за играчи на покер „Комарджии“. По време на снимките Деймън и Едуард Нортън са обучавани от покер легендата Джони Чан.
Уменията на Мат Деймън са впечатляващи и той определено харесва репликата си: „Защо мислиш, че всяка година едни и същи играчи стигат до финала на шампионатите по покер? Мислиш, че са най-големите късметлии в Лас Вегас? Не, просто имат умения“.

5. Тоби Магуайър

Тоби Магуайър, самият Човек-паяк, е един от играчите, които са побеждавани от Бен Афлек, но приходите му от комар през 2004 г. нарастват стремително. Покер легендата Фил Хелмут казва за него: „Той показва изумителна концентрация и решителност“. Той също така няма нищо против да играе с Денис Хопър, Шарън Стоун и Робърт Дауни-младши.

6. Дженифър Тили

Дамите в хазарта са достойно представени от Дженифър Тили, която може да се смята за ветеран сред професионалните играчи. Звездата от „Бейкър Бойс“ и „Куршуми над Бродуей“ редовно участва на шампионатите. Тя започва с игри, излъчвани по телевизионните предавания, но естествените й заложби си казват думата. Дженифър започва да се среща с професионалния играч Фил Лаак. През 2005 г. тя печели колието на World Series of Poker и 160 хиляди долара, надигравайки 600 играчи. Победите й продължават, а славата й блести все по-ярко.

Станете почитател на Класа