×

Message

Error while downloading file File not found on server

„Фамилия Тоника“ изненада Стефан Димитров с уникална кошница

Певците от „Фамилия Тоника“ зарадваха с уникална кошница цветя любимия си композитор Стефан Димитров за неговата 60-годишнина, която бе отпразнувана с промоция на новия му албум Baby Blue в столичния пиано бар „Камино”. Дизайнът на красивия букет е изработен от цветарски магазин в Бургас и с Ева и Гого е изминал дългия път от морето до София, за да грейне пред рояла в центъра на заведението.
„Тоника“ почете кръглия юбилей на колегата си, който написа някои от най-хубавите песни на групата като „Нека да е лято”, „Запази последния танц”, „Ладо, ле”, „Моя любов”, „Дар съм ти купил”. Политическата гилдия бе представена от лидера на ДСБ Иван Костов и неговия съпартиец Асен Агов. Агитката от музикалната гилдия обаче бе най-многобройна – певци, музиканти и композитори от няколко поколения си дадоха среща на празника на Стефан Димитров. Като се почне от домакинята на вечерта Богдана Карадочева и се мине през Васил Найденов, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Силвия Кацарова, Михаил и Кристина Белчеви, дует „Шик“, Борислав Грънчаров, Боян Иванов, Константин Казански, Михаил Йончев, та до най-младите – Хилда Казасян, Теди Кацарова, Мариана Попова и Поли Генова.
Същата вечер на специална промоция се продаваше новият албум на Стефан Димитров Baby Blue, който включва 17 композиции в стил midnight.

Станете почитател на Класа