Романтичната вечер на семейство Обама

Барак Обама изпълни едно от предизборните си обещания към съпругата си Мишел, като я отведе на романтична вечеря и на представление на бродуейска пиеса в Ню Йорк, съобщава БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес.
По време на предизборната си кампания миналата година Обама обеща на Мишел, че когато нещата около избирането му се поуталожат, той ще я покани на среща. В събота, след като гледаха футболен мач във Вашингтон, в който участва по-голямата им дъщеря Малия, Барак и Мишел Обама се отправиха за Ню Йорк. Там те вечеряха в ресторант "Синият хълм" в Уест Вилидж. Главният готвач Дан Барбър е известен с това, че отглежда всичките продукти, които използва.
След вечеря семейство Обама отиде в театър "Беласко" на Бродуей, където гледа пиесата "Пристигането и отпътуването на Джо Търнър" на Остин Уилсън.
Като разбраха за романтичната вечер на Обама, от Републиканската партия веднага го обвиниха, че се забавлява, докато един от символите на САЩ автомобилният гигант “Дженерал мотърс” се готви да обяви фалит в понеделник.

Станете почитател на Класа