„Терминатор: Спасение” тръгна с нощна гала

В истински празник за техно- и киноманиаците се превърна среднощната премиера на „Терминатор: Спасение" в столицата. Феновете на култовия филм буквално се изсипаха пред „Арена“ – Младост. Преди галата те имаха уникалната възможност да присъстват на виртуозно технопарти с DJ Steven на фона на невероятно светлинно шоу, състояло се на паркинга пред киното.
Организаторите от „Арена“ се бяха погрижили изживяването на терминатор поклонниците да бъде пълно. Пред „Арена“ – Младост, беше издигната огромна „терминатор” сцена, от която професионални танцьори от клуба на най-популярната брейк формация в България Electric Force забавляваха всички фенове на големия филм. Ефектни лъчи пробиваха небосклона под звуците на тежкото техно и заедно с дъжда превърнаха нощта в нереална и фантастична.
Въпреки влажното време присъстващите се веселиха с часове, а точно в 12 в полунощ влязоха в салона, за да видят новия суперфилм. Кинозалата буквално се пукаше по шевовете, но организаторите успяха да се справят с нелеката задача и намериха място за всички желаещи да видят новата лента.
"За нас най-важното е да създаваме добро настроение за зрителите и те да идват с удоволствие на кино, затова искаме да им предложим нещо наистина нестандартно!", казаха от Арена. И както бе видно – успяха. Това е втората премиера, която се поднася по такъв оригинален начин на зрителите, като им се предлагат неповторими преживявания. Преди месец в „Арена Запад“ на галата на „ Х-мен Началото: Върколак“ беше разигран истински екшън пред киноманиаците, като българската лента на филма пристигна с въртолет и за нея се разигра невероятна битка на паркинга пред киното.
Прожекциите на “Терминатор: Спасение” в кината „Арена“ започват от днес, 2 юни 2009 г. (вторник) от 21,45 часа.

Станете почитател на Класа