Брилянтен китарен звън със Стив Лъкатър

Супермузикално изживяване предстои за столичани с емблемата на легендарната група „Тото“ Стив Лъкатър. Брилянтният китарист, композитор и аранжор ще демонстрира виртуозните си инструментални умения на 24 юли, петък, в Sofia Live Club. А началото на шоуто е предвидено за 22,30 часа.
Билетите са на достъпни цени от 30, 40 и 50 лева и могат да бъдат закупени както онлайн на адрес www.ticketpro.bg, така и на касите на “Тикетпро-България“ и неговите партньори.
Посещението на китариста е част от турнето му Ever Changing Times World Tour 2009. Миналата година Лъкатър обяви края на рок легендите „Тото“.
Уникалният музикант е сред най-брилянтните китаристи в света, оставил огнена следа в световната музика с удивителната си кариера в една от най-великите групи на планетата – „Тото“. За почти 30 години на сцената той издава шест солови и седемнадесет албума заедно с „Тото“, а също композира и записва безброй хитове за големи артисти като Брайън Мей, Питър Сетера, Дон Хенли, Майкъл Джексън, Пол Маккартни, Лайънъл Ричи, Стиви Никс, Ерик Клептън, Джордж Бенсън, Род Стюърт и много други. Стив Лъкатър е носител на пет награди „Грами“ като композитор, аранжор и продуцент и над тридесет пъти е номиниран за престижната награда.

Станете почитател на Класа