Детронираха "Мис Калифорния 2008“

Отнеха короната „Мис Калифорния“ на чаровната блондинка Кари Приджийн. Изпълнителният директор на конкурса Кийт Люис съобщи, че се стигнало до този развой, защото красавицата не изпълнявала договора си и отказвала да участва в различни събитията от името на организацията, която прави модното състезание.
На церемонията по избирането на "Мис САЩ" 22-годишната Кари скандализира журито и публиката с изказването си срещу гей браковете. Тя заяви, че бракът трябва да бъде между мъж и жена. „Не искам да обиждам никого, но така съм възпитана“, отсече красавицата.
Думите й бяха провокирани от въпрос на един от членовете на журито трябва ли браковете между хомосексуални двойки да бъдат разрешени във всички щати. Изказването й скандализира член на журито, който се оказа гей, и така чаровницата се раздели с шанса да стане „Мис Америка“, като остана втора на почетната стълбичка.
По-късно Кари Приджийн защити възгледите си в предаването Fox and Friends по телевизия "Фокс" , като напомни, че позицията й е близка до мнението на Барак Обама.
Скандалите около нея продължиха и през май тази година, когато тя бе на косъм да загуби титлата си „Мис Калифорния“, след като сама призна, че се е снимала по монокини на 17 години. Тогава собственикът на конкурса Доналд Тръмп застана зад нея.
Но днес явно той вече е вдигнал ръце от нея, защото заяви, че подканил Кари да се върне към задълженията си като "Мис Калифорния", но за съжаление, тя не направила нищо по въпроса. „Затова подкрепих напълно Кийт в решението му да й се отнеме короната. Кари е прекрасна млада дама и аз й желая успех в следващите й начинания", казва Тръмп в специално изявление по случая.
Короната ще бъде присъдена на първата подгласничка в конкурса Тами Фаръл.

Станете почитател на Класа