Окончателно отмениха концерта на „Депеш Мод“

Концертът на „Депеш Мод“ в София е окончателно отменен, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис. „Групата няма да има възможност да осъществи нито един от осемте концерта, за които беше планирано насрочване на нови дати поради несъответствия в графика на турнето“, заяви мениджърът на артистите. Въпреки усилията на групата да намери свободни дати, за които да пренасрочи отложените концерти, това се оказа невъзможно“, се казва в съобщението.
Окончателно са отменят осем концерта: 12 май - Атина, 14 май – Истанбул, 16 май – Букурещ, 18 май – София, 20 май – Белград, 23 май – Варшава, 25 май – Рига, и 27 май – Вилнюс.
„Депеш Мод“ и техният мениджър се извиняват на многобройните си български фенове за невъзможността да осъществят концерта си у нас и обещават, че София задължително ще бъде включена в следващото турне на групата.
Както винаги, София Мюзик Ентърпрайсис ще се отнесе коректно към всички, закупили билети за шоуто, и ще върне парите им обратно, допълват организаторите.
Връщането на билетите ще стартира от днес, 15 юни (понеделник), от 10:00 ч. и ще продължи до 14 септември (понеделник) на касите на „Тикетпро“ и неговите партньори, от които са закупени. След този срок билети няма да се приемат.

Станете почитател на Класа