Summertime Dance Explosion Solar 09 залива Слънчев бряг

Summertime Dance Explosion Solar 09 предлага мега партита всеки уикенд от 25 юли до 10 август на Слънчев бряг. Откриващото събитие ще е на Cacao Beach на 25 юли, а главното действащо лице ще е Pete Tong. Невероятният му усет за хитовото звучене го е превърнал в любимец на хиляди почитатели от всички континенти. Легендарен е с предаванията по BBC Radio 1 като "Essential Mix" и "Essential Selection" заради продукцията на собствения си лейбъл - "FFRR Records", а и с прочутите си сетове на международни фестивали и взривяващите партита в клуб Pacha в Ибиса, където той е резидент дълги години.
Парти вълната ще залее и клуб Bedroom на 31 юли с появата на Robbie Rivera. Отличителното му секси електро хаус звучене възпламенява дансингите по целия свят, а едни от най-големите звезди се редят на опашка именно Robbie Rivera да ремиксира парчетата им.
На 2 август Cacao Beach ще бъде потопен в уникалните The Sound of Tiësto. Най-известният транс диджей и продуцент на електронна музика в света Tiësto идва в България специално за Summertime Dance Explosion Solar 09. Със забележителната си кариера той променя представите на всички за хаус и транс звученето. Tiësto е единственият диджей, който е избиран три пъти поред за най-добър диджей на планетата в престижната класация на списание DJ Magazine. Той е първият диджей, който свири на живо на церемония по откриване на олимпийски игри (Атина 2004) и е номиниран за награда "Грами" за албума си Elements of Life през 2008 г.
На 8 август Cacao Beach ще посрещне ежегодния прилив на вдъхновение. Нюйоркската хаус легенда Victor Calderone отново идва за превърналото се в традиция мега парти. Като продуцент и диджей той се различава от съвременниците си с непрестанния си стремеж да надхвърли границите на жанра, в който твори, и не спира да вдъхновява многобройните си феновете.
На 15 август музикалната стихия все още ще е във вихъра си. Закриващото парти за Summertime Dance Explosion Solar 09 е запазено за две звезди, които освен всичко ще миксират заедно - диджей Mark Knight и Martijn Ten Velden. Като отбор те са неповторими и нееднократно са докарвали българската публика до екстаз, като последната им визита бе навръх Нова година в Ялта. Двамата пристигат като представители на един от водещите световни лейбъли за електронна музика Toolroom Records.

Станете почитател на Класа