БГ милионери на парти с принц Албер в Монако

Преуспелите българи могат да бъдат гости на традиционните летни партита и на грандиозния бал на принц Албер в Монте Карло, където през август се събират кралски особи и олигарси от цял свят. 
Първата българска агенция - „ВИП Комюникейшън“, която отвори офис на Лазурния бряг за организиране на ВИП събития в аристократичния център на Европа, има амбицията да намери достойно място на българския елит в Меката на успелите.
Родната агенция се прослави с организирането на първите яхтени презентации в Созопол, както и с първото луксозно изложение за строителство и имоти през април в хотел Хилтън. 
Балът на принц Албер в Монако е благотворителен и се провежда от 57 години насам. Поканата за него е с цена от 1200 долара на човек.
На сцената в Спортния клуб в Монте Карло за гостите на принца пеят на живо звезди, като Елтън Джон, Род Стюърт и Анастейша, а на събитието присъстват кралски особи и олигарси от цял свят. След томболата гостите могат да си тръгнат и с диамантена огърлица от Chopard. 
Агенцията подготвя и търг с картини на колекционери от Монте Карло, които могат да бъдат купени от българи с цел надеждна финансова инвестиция, предпочитана по време на криза.

Станете почитател на Класа