Хотелите за перфектен меден месец

Влюбените, които са на сватбено пътешествие, заслужават особено внимание. Това не е правило, измислено от някой находчив хотелиер, но за всеки случай ето хотелите, които го разбират и прилагат най-добре, пише сайтът Millionaire.bg.

InterContinental Hong Kong
Хонконг
Цена: 14 200 долара на нощ

Стаята с тераса в InterContinental Hong Kong е специално предложение, на което едва ли някой е отказвал. От 17-етажния хотел се разкрива прекрасна гледка над светлините на града и пристанището Виктория. На частната тераса има както джакузи, така и удобно двойно легло. На летището ще бъдете посрещнати от Rolls-Royce, а масажите и йога обучението ще бъдат персонално за вас.

Four Seasons Resort Bora Bora
Бора Бора, Френска Полинезия
Цена: 1800 долара

Бунгалото Отеману, което гледа към брега, е със сламен покрив и интериорът му е украсен в традиционен стил. Неговата уединеност е подаръкът, от който младоженците се нуждаят.
Частният басейн е заобиколен от възхитителна природа. От павилиона на бунгалото се разкрива неповторима гледка към лагуната и планината Отеману, чиито вулканични скали са нефритенозелени. Огромен прозорец в пода ви позволява да видите живота във водата.

Hоtel Plaza Athеnеe
Париж, Франция
Цена: 26 хиляди долара

Кралският апартамент на Hоtel Plaza Athеnеe е класическо място на разкоша, от което се разкрива гледка към Айфеловата кула и покривите на Монмартър.
Интериорът е в стил ХVІІІ век, а двете бани с италиански мрамор имат джакузи и сауни. Кралското очарование се откроява от избродираните в злато завеси, а ако ви омръзне, винаги можете да излезете да се разходите с Maserati Quattroporte, което ви се предоставя от хотела, и да се върнете чак за вечерята в ресторанта Plaza Athеnеe на Ален Дюкас.

Reethi Rah, Малдивите
Цена: 4700 долара

Вилата край брега на този прелестен остров от атола Норт Мале е истинска мечта. От тук имате изглед към лагуната и океана, а ястията ви ще бъдат поднасяни от лична прислуга. На ваше разположение е частният басейн и удобните мебели в сенките на палмите край него.

Palacio Duhau
Буенос Айрес, Аржентина
Цена: 8500 долара

Ако обичате аристократичната сдържаност и стил, то дворецът, от чиято тераса Евита и Хуан Перон се обръщат към тълпите, е подходящо място за вас. Апартаментът Duhau е на последния етаж и има изглед над квартала Реколета. Той има свой собствен външен вход, две камини, тапицирани в бяла кожа мебели, пищни полилеи и просторна тераса.

Six Senses Hideaway Zighy Bay
Оман
Цена: 6500 долара

Този курорт на югоизточния бряг на Арабския полуостров е едно от местата в Близкия изток, за които много се мечтае. То има и авантюристична нотка, тай като е заобиколено от планините Хаджар и залива Зиги, където можете да отидете на изследователска експедиция.
Наемете вила в традиционен омански стил. Ще имате на свое разположение не само басейн и частен плаж, а и прислуга и водачи, които да ви посветят в тайните на местната култура. Историите им, на фона на залязващото слънце и чаша любимо питие в ръка в бара Drinks on the Edge, ще останат незабравими.

Langham Hotel
Лондон, Великобритания

Цена: 13 000 евро
Апартаментът Infinity не случайно е кръстен така (името означава „вечност”). Не една знаменитост избира именно него за най-романтичните вечери от живота си: сред тях са например Мадона и Шерън Стоун. Просторните спални, ваната за двама, великолепната изба и романтичната атмосфера ще ви бъдат представени от изискан камериер, докато се любувате на възхитителната гледка от прозореца.

Four Seasons Resort Punta Mita
Мексико
Цена: 18 хиляди долара

Мечтатели, записвайте си! Огромният апартамент Coral Suite, в един от най-впечатляващите курорти на Мексико, ще ви предложи удобства, за които дори не сте се осмелявали да мечтаете. Личният басейн, СПА център, откритият душ, киното и вниманието на прислугата ще ви накарат да се почувствате повече от добре дошли. Архитектът Диего Вилясеньор прави това място просторно, слага водоскоци и езера, орнаменти от позлата и седеф, и добавя най-модерна техника. Вероятно именно като гости на този хотел са се чувствали безсмъртните.

Делтата на Окаванго
Ботсвана
Цена: 2000 долара

Лагерът Eagle Island („Oстров на орлите”) е за влюбените, които мечтаят за по-динамичен отдих от седенето в палмовите сенки с чаша в ръка.
Можете да започнете деня си със сафари или експедиция из околността, където ще срещнете някои от най-популярните африкански животни. През нощта ще чувате гласовете им, допълнени от тези на нощните птици.
Къщата на остров Ксасаба има своя вана и душ на открито, просторно двойно легло и здрави дървени стени, които ще попречат на крокодилите, хипопотамите и маймуните да смутят спокойствието ви. Тяхната компания по време на разходките ви ще ги направи екзотични и неповторими.

Станете почитател на Класа