Милен Миланов остава шеф на фондация „Аскеер“

На извънредно заседание, проведено на 22 юни 2009 г., Управителният съвет на фондация „А`Аскеер“ не прие оставката на председателя на фондацията Милен Миланов. Проф Крикор Азарян, Меглена Караламбова, доц. д-р Марина Райчинова, доц. д-р Венета Дойчева, Йоана Буковска и Леонид Йовчев, почетният председател Васил Михайлов и председателят на Надзорния съвет на фондацията и директор на Театър „Българска армия” Митко Тодоров оцениха като особено плодотворна проведената реформа в статута на журиране на наградите „Аскеер”. Фондация „А`Аскеер“ ще проведе през есента кръгла маса върху назрели проблеми в българския театър и култура.

Построиха най-голямата сцена в Каварна




Строежът на най-голямата сцена на „Калиакра рок фест '09“ приключи ден преди началото на рок събитието на годината у нас, съобщиха организаторите от „Жокер медиа“ и община Каварна. Съоръжението е с размери 26х16 м и 18 м височина, на което утре ще стъпят Motley Crue, на 2 юли Scorpions и на 3-ти Dream Theater.
Слънчева Каварна вече посрещна първите фенове на рока, които избързаха да се насладят на морето преди феста, а и да намерят места за палатките си на поляната пред стадион „Калиакра“. Тази година в столицата на рока се очакват хиляди румънци, сърби и македонци, като само от Скопие пристигат организирано пет автобуса с фенове. Запалени рокери от Германия, Англия и Финландия за пореден път ще посетят фестивала.
Преди няколко дни стана ясно, че Scorpions ще се срещнат с 10 свои фенове в деня на концерта им на 2 юли. Късметлиите бяха изтеглени в проведените игри в медиите. Съвсем скоро ще станат ясни подробностите за срещата на българските фенове на Dream Theater, закупили си от официалната им страница пакет Meet &Greed с бандата в Каварна.

Станете почитател на Класа