Ярки акценти в през лятото


Метализирани материи


Дрехите и аксесоарите с метален оттенък са силен тренд и този сезон. Неговите проявления са разнообразни, но могат да се сведат до две основни визии - женственост, напомняща холивудските диви от 30-те години на миналия век, и хайтек футуризъм. Първата се изразява в меки бляскави материи като сатен, а втората създава илюзията, че дрехите са изработени от индустриални материали като например ламарина. Като цяло силуетите и формите са изчистени, а аксесоарите играят ролята на водещ акцент.


Мотиви от Ориента

Много пайети, ярки цветове, ефирни материи, везани туники и секси шалвари ни помагат да се пренесем мислено в някой от приказните оазиси на 1001 нощ. Ориенталската тенденция е това, което ще ни накара да погледнем с романтично чувство към високите температури това лято. Най-смелото предложение в стил Шехеразада е тюрбанът, който внася в цялостната визия ударна доза сексапил.


Сафари стил

Дори и да нямате смелост за екстремни пътешествия из саваната, може да предприемете безопасни модни приключения с комфортните дрехи и аксесоари от сафари тренда, който демонстрира силно присъствие всеки летен сезон. Ключовите елементи при него са късите панталони и големите външни джобове, пясъчно-кафявите цветове, ленените и памучните материи, дървените и кожените аксесоари. Широкополите шапки пък са най-силното изражение на това до каква степен тенденцията е подчинена на функционалността.


Станете почитател на Класа