СНАП гостува на “Бургас и морето”

Една от най-успешните денс формации за всички времена - СНАП, ще участва със свой рецитал в музикалния фестивал "Бургас и морето". Групата ще се представи в състав: Турбо Би, с чието име се свързват най-големите й успехи, и певицата Мишел.
Те ще излязат на сцената в Летния театър на 1 август от 22.00 часа и ще я разтресат с най-големите си хитове, докато публиката гласува с SMS-и за фаворитите си от конкурсната програма на фестивала, която ще се излъчва пряко по BTV.
Гостуването на СНАП в Бургас ще се осъществи със съдействието на "Селект Мюзик Медия". Ще може да ги чуе всеки, който си купи билет за "Бургас и морето". За рецитала на СНАП не се продават отделни билети.
Левентът Турбо Би, известен и със страстта си към шоколадчетата "Снийкърс", си е поръчал за нощувката в Бургас да му бъде подготвено възможно най-голямото легло.
СНАП е германо-американска музикална формация, сформирана през 1989 г. от продуцентите Михаел Мюнцинг и Лука Анцилиоти. Първият им албум "World Power" става един от най-успешните в историята на музикалния бизнес с над 7 млн. продадени копия.
Групата на два пъти успява да покори върха на британската музикална класация със синглите The Power и Rhythm Is a Dancer. Турбо Би, чието рождено име е Дюрон Морис Бътлър, рапира и в двете песни. Стилът на СНАП е смесица от хаус и хип-хоп. Песните им неизменно съдържат мелодични женски вокали. През годините те са изпълнявани от Пени Форд, Джаки Харис, Тия Остин, Ники Харис, Пола Браун.

Станете почитател на Класа