Банда паразити убиха Майкъл Джексън

Брат ми е бил убит от банда паразити, които са се навъртали около него, привлечени от възможностите да спечелят лесни пари, защото са част от антуража му, твърди Ла Тоя Джексън в интервю, публикувано в два британски всекидневника.
По-рано тази седмица в интервю за американската телевизия Ей Би Си подобно предположение изрази и бащата на Джако Джо Джексън, припомня Франс прес.
Ла Тоя казва пред британските всекидневници "Нюз ъв дъ уърлд" и "Мейл он сънди", че е поискала извършването на частна аутопсия на трупа на брат си и че е решена да научи цялата истина за смъртта на Джако.
"Имам много точна идея какви ще бъдат заключенията от тази аутопсия", казва Ла Тоя. "Мисля, че Майкъл е бил убит. Чувствах това от самото начало", допълва тя. "Отговорен за това обаче не е само един човек. Става по-скоро дума за заговор, в който участват много хора. Майкъл беше заобиколен от неподходящи хора. Той беше много мил човек, който се привързваше лесно към околните и не се забъркваше в скандали. Хората се възползваха от това", твърди Ла Тоя Джексън в интервюто. "Преди по-малко от месец си казах, че Майкъл ще умре преди концертите си в Лондон, защото беше заобиколен от хора, които не защитаваха с цялото си сърце неговите интереси", допълва сестрата на Джако. "Майкъл струваше над един милиард долара. Когато някой струва толкова много пари, винаги има хора, които се навъртат около него. Казах на семейството си преди месец, че Майкъл няма да отиде в Лондон, че е по-ценен мъртъв, отколкото жив", споделя Ла Тоя.
Сестрата на Джако обвинява групата паразити, които са живеели около Джако, че са направили всичко възможно да го отчуждят от семейството му и от приятелите му и че са го принудили да подпише договора за изнасянето на 50-те концерта в
Лондон. "Тези паразити виждаха в Майкъл дойна крава и му помогнаха да се пристрасти към дрогата. Мисля, че това наруши до такава степен неговото равновесие, че причини смъртта му", казва Ла Тоя. Сестрата на Джако обещава, че ще стигне до дъното на истината. "Няма да спра, докато не намеря отговорните за смъртта на брат ми. Защо тези хора го държаха настрана от семейството
му?", казва Ла Тоя и допълва, че иска справедливост за Майкъл. "Няма да намеря покой, докато не открия какво и кой уби брат ми", заявява Ла Тоя Джексън. Тя уточнява, че брат й е бил намерен в стаята на лекаря си, доктор Конрад Мъри. "Майкъл е отишъл от своята стая в тази на доктора си. Какво се е случило там, никой не знае."
Пред двата британски всекидневника Ла Тоя разкрива също, че Майкъл искал да се откаже от музиката и да стане режисьор. "Първият му филм трябваше да бъде филм на ужасите със заглавие "Трилър", споделя Ла Тоя. Той щеше да изостави музиката. Майкъл не искаше повече да се качва на сцената", казва сестрата на Джако. Ла Тоя разкрива също така, че брат й актуализирал на всеки пет години завещанието си и трябва да се очаква, че може да се появи на бял свят и вариант на завещанието му, датиращ от 2007 г.

Станете почитател на Класа